Kiitos mielenkiinnostasi ja

tervetuloa sivuilleni!

New Life Training perustuu henkilökohtaiseen tukeen ja kanssakäymiseen asiakkaan kanssa kohti asetettuja tavoitteita. Treeniohjelmat ja valmennukset räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaisesti ja tapaamiset käydään aina kasvokkain.

Alkaisiko tästä meidän yhteinen matka kohti unelmiasi? Omaan terveyteen panostaminen on kuin keräisi rahaa pankkiin. Fyysisestä kunnosta huolehtiminen ja oikeanlaisen ravinnon nauttiminen parantaa huomattavasti arjen suorituskykyä ja henkistä hyvinvointia. Lisäksi se ehkäisee monia sairauksia, etenkin niitä, jotka ovat meidän suomalaisten riesana.

Älä osta treenipakettia tai ruokavaliota. Osta itsellesi lahjapaketti täynnä energiaa, hyvinvointia ja aikaa itsellesi.

Tarinani


HEI, OLEN LARI

Intohimoinen urheilija, päättäväinen tekijä ja kokemuksen janoinen seikkailija kuvaavat juuri minua. Haluan kannustaa muita ja tartuttaa intoa urheiluun sekä hyvinvointiin. Keho ja mieli kulkee käsikädessä. Niin hassua kuin se onkin, niin energiaa voi saada vain kuluttamalla sitä eikä päin vastoin!

Vapaa-aikani touhotan harrastuksieni Motocrossin, Nyrkkeilyn ja muun liikunnan parissa. Muita intohimon kohteitani ovat hyvä ruoka, hyvä seura ja reissaaminen. Taustastani sen verran, että olen alunperin ammatiltani autoasentaja ja nykyään myös personal trainer. Oman aktiivisen kilpaurheilu-urani aikana olen oppinut paljon ja siksi haluan auttaa kaikkia ihmisiä liikunnan ja hyvinvoinnin parissa, jonka vuoksi olen siirtynyt tälle alalle. 

Hiekkakasojen yli hyppiminen ja metsässä rämpiminen moottoripyörällä on minulle tuttua. Olen saanut Motocross saappaat jalkaani aikalailla jo ensiaskeleiden jälkeen. Urheilu ei ole koskaan ollut minulle pelkkä harrastus vaan elämäntapa, jota voin ylpeänä harjoittaa myös ammattinani. Kokemusta on paljon myös kamppailu puolelta Nyrkkeilyn ja Jujutsun parista, mutta moottoriurheilua olen harrastanut jo pikkupojasta. Itse olen ollut kauan valmennettavana ja siksi lajin kautta oppinut ymmärtämään kehonhuollon, ravinnon sekä oheisliikunnan tärkeyden, kun tähdätään huippusuorituksiin.

Toivottavasti saan tulevaisuudessa työskennellä juuri sinun kanssasi! 

Terveisin Lari Nurmi / New Life Training