MOTORSPORTS 


Oletko tavoitteellinen motoristi ja tähtäät kohti lajin kärkeä vai oletko harrasteleva tai aloitteleva kuljettaja? Ei väliä oletko nuori vanha tai mikä on tasosi, mutta jos tahdot edetä lajissa tarvitaan suunnitelmallista ja laadukasta oheistreeniä.

Oman motocross ja enduro kilpaurani aikana olen oppinut, mikä merkitys on fyysisellä kunnolla, kehonhuollolla ja ravitsemuksella lajissa. Tavoitellessa kärkeä ei enään riitä, että osaa ajaa ja on nopea, täytyy olla myös hyvä fyysinen kunto ja voittaakseen sen täytyy olla paras. Yhdistämällä liikunta-alan koulutukseni ajamiseen, olen sitä kautta oppinut tuntemaan ja näkemään, mitä asioita lajissa tarvitaan ja mihin kropan fyysisiin osa alueisiin täytyy kiinnittää huomiota. Lähdetään tekemään sinusta yhdessä kärkikuljettaja! Tuon sinulle apua lajin oheisharjoitteluun fyysisen suorituskyvyn parantamiseen, kehon huoltoon ja laadukkaaseen ravitsemukseen.

Kuljettaja valmennuksille minulla ei ole suoraan pakettia vaan valmennukset räätälöidään täysin asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Ensi tapaamisella mietitään, mitä lähdetään kehittämään ja kuinka tarkkaa ja tiivistä valmennusta haetaan. Sen mukaan luon valmennuspaketin ja lähetän tarjouksen sähköpostitse. Ota minuun yhteyttä ja sovitaan tapaaminen, jossa voidaan keskustella, tutustua ja pohtia, miten lähdemme liikkeelle valmennuksen, ravinnon ja treenaamisen suhteen. 

OTA MINUUN YHTEYTTÄ TÄSTÄ

Varaa tapaaminen niin lähetän sinulle vahvistuksen sähköpostitse.